Category


Ház

76 nm-es új építésű családi ház lakberendezése Budapest környékén, kisgyermekes fiatal párnak

Ügyfelem nagy kételyek közepette keresett meg, nem tudta eldönteni, hogy megvásárolja ezt a házat vagy sem – többek között kicsinek találta a nappali-konyha kapcsolatát, ezért a segítségemet kérte. Látogatást tettünk az éppen épülő ház helyszínén, ablakok, ajtók nem voltak, a falak álltak, a tető éppen elkészült. A látogatásom alkalmával azonnal kiderült, némi fal-eltolással tudunk a..

85m2-es kétszintes, új építésű sorház

Minden úgy kezdődött, hogy ügyfelem látott egy tv műsort melyben a tulajdonos kiköltözik az otthonából, majd a részvétele nélkül zajló felújítás után meglepetés ajándékként kapja vissza megújult lakását. Ettől az ötlettől vezérelve keresett meg engem. A hölgy igen elfoglalt üzletasszony, munkája mellett sem ideje, sem türelme nem lenne, hogy berendezze élete lakását. Részletesen egyeztettük, kik..

90 nm-es kertvárosi ház

Az új építésű Budapest környéki kertvárosi családi ház berendezésével egy összeköltöző fiatal pár bízott meg. Mindkettőjüknek volt már saját lakása korábban, eljött a közös élet megteremtésének első komoly állomása és némi keresgélés, álmatlan éjszakák után megtalálták a házat, amit el tudtak képzelni otthonukként. A szerkezetkész ház megvásárlása után a következő kihívást a belső terek otthonos,..