Kategória


Lakás

Belvárosi, 120 m2-es belvárosi lakás felújítása célzottan kiadásra

Belvárosi, 120 m2-es belvárosi lakás felújítása célzottan kiadásra

A 120 négyzetméteres lakás eredeti elosztásában egy nagyszoba, két kisebb szoba, konyha, kamra, és egy fürdőszoba volt. A tulajdonosok lakberendezőhöz fordultak, teljes felújításhoz és az egyértelműen kiadásra szánt lakás berendezéséhez kérték szakember – Koppány Kata lakberendező – segítségét. Az elképzelés egy olyan lakótér kialakítása volt, ahol több ember, esetleg kettő külön érkező pár vagy egy..
Kis lakás a XIII. kerületben – 30m2

Kis lakás a XIII. kerületben – 30m2

A megbízó egyedülálló hölgy, aki imád a belváros zsongásában élni. Kicsi, 29.4 négyzetméteres lakása mindössze egy szobából és egy fürdőszobából áll. Nem szeretett volna megválni tőle, ezért lakberendező segítségét kérte, hátha van megoldás és élhetőbbé varázsolható a pici otthon. Az előzetes beszélgetés során felmerült kérések: sok könyv elhelyezése, franciaágy a kényelmes alváshoz és persze ott..

50m2-es, kétszobás otthon felújítása és berendezése egyedülálló hölgy részére – panellakás a 3. kerületben

Budapesten, a 3. kerületben, 10 emeletes panelházban található ez az 50 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes, zöldre néző világos lakás, melynek teljes felújítását és berendezését Koppány Kata lakberendezőre bízta a hölgy tulajdonos. A megbízó egyedül lakik a lakásban, a lánya már elköltözött, külön él. A kisebbik helyiség volt a gyerekszoba, ez most a háló, melyben nagy gardróbszekrény..

55m2-es lakás modern és otthonos berendezése új építésű társasházban

Nem minden munka kezdődik a tervezőasztalnál. Ennél a Budapesten, XIII. kerületben, új építésű társasházban található lakásnál szinte azonnal dönteni kellett az elrendezésről, a tér funkcionális elosztásáról. A lakás összesen 55 m2 alapterületű, előszoba, nappali-konyha egyben, fürdő, hálószoba és egy pici dolgozószoba, ami később kerül berendezésre. Egy délután alatt kellett kitalálni mindennek a helyét, másnapra már..

Lakberendezés férfiasra hangolva – 73nm-es új építésű lakás Zuglóban

Amikor egy lakás kialakításához kérik a segítségemet, a helyszín első megtekintésekor és az azt követő beszélgetések alatt igyekszem minél jobban megismerni a tulajdonost, az egyéniségét, a stílusát. Ebben az esetben könnyű helyzetben voltam, már egy ideje ismertük egymást, Ügyfelem (független, egyedülálló férfi, határozott egyéniség) ismerte a korábbi munkáim, nekem pedig volt elképzelésem arról, hogy ő..

66 nm-es bérházi lakás felújítása, berendezése második otthonnak

Ügyfelem “kétlaki”, azaz az év nagy részét külföldön tölti, a megbízást jelentő lakást itthoni tartózkodásai idejére kérte kialakítani. Amikor Budapesten tartózkodik, két tizenéves gyermekével érkezik néhány napra, hétre, ezért jól megközelíthető, belvárosi lakást vásárolt. A lakást felújítottan, de üresen vette át. Kérése az volt, hogy gyermekeitől külön, kényelmesen tudjon aludni, de hosszabb tartózkodás esetén tárolásra..

Tetőtéri lakás a 3. kerületben

A lakberendezési munka folyamatában ebben az esetben egy alapvetően jó állapotú 52 négyzetméteres társasházi, tetőtéri lakással kellett dolgozni és a megrendelő ízléséhez alakítani. A fürdőszoba kivételével a lakás beköltözhető lett volna, ám ügyfelem teljes stílusváltást kért – hosszú távra kellett berendezni és dekorálni egy harmincas férfi otthonát. Képek a felújítás, berendezés előtti állapotról: Mindent eltüntettünk..