Category


Lakás

50m2-es, kétszobás otthon felújítása és berendezése egyedülálló hölgy részére – panellakás a 3. kerületben

Budapesten, a 3. kerületben, 10 emeletes panelházban található ez az 50 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes, zöldre néző világos lakás, melynek teljes felújítását és berendezését Koppány Kata lakberendezőre bízta a hölgy tulajdonos. A megbízó egyedül lakik a lakásban, a lánya már elköltözött, külön él. A kisebbik helyiség volt a gyerekszoba, ez most a háló, melyben nagy gardróbszekrény..

55m2-es lakás modern és otthonos berendezése új építésű társasházban

Nem minden munka kezdődik a tervezőasztalnál. Ennél a Budapesten, XIII. kerületben, új építésű társasházban található lakásnál szinte azonnal dönteni kellett az elrendezésről, a tér funkcionális elosztásáról. A lakás összesen 55 m2 alapterületű, előszoba, nappali-konyha egyben, fürdő, hálószoba és egy pici dolgozószoba, ami később kerül berendezésre. Egy délután alatt kellett kitalálni mindennek a helyét, másnapra már..

Lakberendezés férfiasra hangolva – 73nm-es új építésű lakás Zuglóban

Amikor egy lakás kialakításához kérik a segítségemet, a helyszín első megtekintésekor és az azt követő beszélgetések alatt igyekszem minél jobban megismerni a tulajdonost, az egyéniségét, a stílusát. Ebben az esetben könnyű helyzetben voltam, már egy ideje ismertük egymást, Ügyfelem (független, egyedülálló férfi, határozott egyéniség) ismerte a korábbi munkáim, nekem pedig volt elképzelésem arról, hogy ő..

66 nm-es bérházi lakás felújítása, berendezése második otthonnak

Ügyfelem “kétlaki”, azaz az év nagy részét külföldön tölti, a megbízást jelentő lakást itthoni tartózkodásai idejére kérte kialakítani. Amikor Budapesten tartózkodik, két tizenéves gyermekével érkezik néhány napra, hétre, ezért jól megközelíthető, belvárosi lakást vásárolt. A lakást felújítottan, de üresen vette át. Kérése az volt, hogy gyermekeitől külön, kényelmesen tudjon aludni, de hosszabb tartózkodás esetén tárolásra..

Tetőtéri lakás a 3. kerületben

A lakberendezési munka folyamatában ebben az esetben egy alapvetően jó állapotú 52 négyzetméteres társasházi, tetőtéri lakással kellett dolgozni és a megrendelő ízléséhez alakítani. A fürdőszoba kivételével a lakás beköltözhető lett volna, ám ügyfelem teljes stílusváltást kért – hosszú távra kellett berendezni és dekorálni egy harmincas férfi otthonát. Képek a felújítás, berendezés előtti állapotról: Mindent eltüntettünk..