Kategória


Lakás

90m2 es, azonos alapterületű ingatlanok, kiadásra tervezett berendezéssel

Eredetileg egy lakás tervezésével kereste meg a befektető Koppány Kata lakberendezőt, majd lett belőle kettő lakás. A kérés az volt, hogy mindkettő azonos legyen mind kinézetre, mind anyagi ráfordítás tekintetében – két egyforma lakás, melyek csak színeikben térnek el egymástól. Mivel befektetési céllal lettek vásárolva és kiadásra készülnek, ne legyen sem minőségben, sem látványban eltérés...

Férfi ügyfél igényeire szabva – budapesti panellakás 52m2

A budapesti, 20. kerületi panellakást egy egyedülálló férfi igényei szerint alakítottam át és rendeztem be. A sokszor külföldön dolgozó ügyfél a nagymamától örökölt lakását szerette volna kényelmes, férfias otthonná varázsolni modern stílusban. Eredetileg nappali, hálószoba, gardróbos előszoba, külön kis konyha, pici fürdő és külön parányi mellékhelyiség volt az elrendezés. Az ügyfél kérése volt, hogy ez..
Belvárosi, 120 m2-es belvárosi lakás felújítása célzottan kiadásra

Belvárosi, 120 m2-es belvárosi lakás felújítása célzottan kiadásra

A 120 négyzetméteres lakás eredeti elosztásában egy nagyszoba, két kisebb szoba, konyha, kamra, és egy fürdőszoba volt. A tulajdonosok lakberendezőhöz fordultak, teljes felújításhoz és az egyértelműen kiadásra szánt lakás berendezéséhez kérték szakember – Koppány Kata lakberendező – segítségét. Az elképzelés egy olyan lakótér kialakítása volt, ahol több ember, esetleg kettő külön érkező pár vagy egy..
Kis lakás a XIII. kerületben – 30m2

Kis lakás a XIII. kerületben – 30m2

A megbízó egyedülálló hölgy, aki imád a belváros zsongásában élni. Kicsi, 29.4 négyzetméteres lakása mindössze egy szobából és egy fürdőszobából áll. Nem szeretett volna megválni tőle, ezért lakberendező segítségét kérte, hátha van megoldás és élhetőbbé varázsolható a pici otthon. Az előzetes beszélgetés során felmerült kérések: sok könyv elhelyezése, franciaágy a kényelmes alváshoz és persze ott..

50m2-es, kétszobás otthon felújítása és berendezése egyedülálló hölgy részére – panellakás a 3. kerületben

Budapesten, a 3. kerületben, 10 emeletes panelházban található ez az 50 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes, zöldre néző világos lakás, melynek teljes felújítását és berendezését Koppány Kata lakberendezőre bízta a hölgy tulajdonos. A megbízó egyedül lakik a lakásban, a lánya már elköltözött, külön él. A kisebbik helyiség volt a gyerekszoba, ez most a háló, melyben nagy gardróbszekrény..

55m2-es lakás modern és otthonos berendezése új építésű társasházban

Nem minden munka kezdődik a tervezőasztalnál. Ennél a Budapesten, XIII. kerületben, új építésű társasházban található lakásnál szinte azonnal dönteni kellett az elrendezésről, a tér funkcionális elosztásáról. A lakás összesen 55 m2 alapterületű, előszoba, nappali-konyha egyben, fürdő, hálószoba és egy pici dolgozószoba, ami később kerül berendezésre. Egy délután alatt kellett kitalálni mindennek a helyét, másnapra már..

Lakberendezés férfiasra hangolva – 73nm-es új építésű lakás Zuglóban

Amikor egy lakás kialakításához kérik a segítségemet, a helyszín első megtekintésekor és az azt követő beszélgetések alatt igyekszem minél jobban megismerni a tulajdonost, az egyéniségét, a stílusát. Ebben az esetben könnyű helyzetben voltam, már egy ideje ismertük egymást, Ügyfelem (független, egyedülálló férfi, határozott egyéniség) ismerte a korábbi munkáim, nekem pedig volt elképzelésem arról, hogy ő..

66 nm-es bérházi lakás felújítása, berendezése második otthonnak

Ügyfelem “kétlaki”, azaz az év nagy részét külföldön tölti, a megbízást jelentő lakást itthoni tartózkodásai idejére kérte kialakítani. Amikor Budapesten tartózkodik, két tizenéves gyermekével érkezik néhány napra, hétre, ezért jól megközelíthető, belvárosi lakást vásárolt. A lakást felújítottan, de üresen vette át. Kérése az volt, hogy gyermekeitől külön, kényelmesen tudjon aludni, de hosszabb tartózkodás esetén tárolásra..

Tetőtéri lakás a 3. kerületben

A lakberendezési munka folyamatában ebben az esetben egy alapvetően jó állapotú 52 négyzetméteres társasházi, tetőtéri lakással kellett dolgozni és a megrendelő ízléséhez alakítani. A fürdőszoba kivételével a lakás beköltözhető lett volna, ám ügyfelem teljes stílusváltást kért – hosszú távra kellett berendezni és dekorálni egy harmincas férfi otthonát. Képek a felújítás, berendezés előtti állapotról: Mindent eltüntettünk..