90m2 es, azonos alapterületű ingatlanok, kiadásra tervezett berendezéssel

Eredetileg egy lakás tervezésével kereste meg a befektető Koppány Kata lakberendezőt, majd lett belőle kettő lakás. A kérés az volt, hogy mindkettő azonos legyen mind kinézetre, mind anyagi ráfordítás tekintetében – két egyforma lakás, melyek csak színeikben térnek el egymástól. Mivel befektetési céllal lettek vásárolva és kiadásra készülnek, ne legyen sem minőségben, sem látványban eltérés.

A lakások adottságai: 90m2 alapterület azonos elosztással: két hálószoba és két fürdőszoba, dolgozószoba, nappali, vendég wc és mosókonyha. Koncepció: akár családnak egy gyerekkel, akár párnak vendégszoba lehetőséggel, elegendő hely és komfort mindenkinek.

A kivitelezés során használt anyagok: burkolat, szaniter, beltéri ajtók, valamint a konyhabútor a kivitelező által kínált anyagokból lettek kiválasztva. A használatbavétel után folytatódott a többi anyag kiválasztása, a meglévő színekhez hangolás.

Minőségi kárpitos bútorok lettek betervezve – kanapék és franciaágyak: Novo Home, az étkezőasztal illetve székek, kiegészítők: Perfect Design és Kare, több különböző kiegészítő: az Ikea, Kika, JYSK kínálatából. Az eredmény: csodás környezetben, két stílusában egyforma, de hangulatában mégis különböző lakás.

A képek mindkét lakást bemutatják, egymás után rendeztük az egyik, ill. másik lakás azonos helyiségében, azonos szögből készült fotókat.

BudaPart lakóparkban berendezett két egyforma lakás, melyek csak a színekben térnek el egymástól