Kategória


Lakás

Panorámás penthouse lakás a Bálna fölött, Pesten

Ez a lakás lélegzetelállítóan jó adottságokkal rendelkezik, Pesten, a Bálna szomszédságában helyezkedik el a hatodik emeleten, teljes panorámával a budai Műegyetemre. A térrendezés: két főre lett tervezve az elosztás és a berendezés, kényelmes otthon kialakítása volt a cél rövid vagy hosszú távra leendő bérlőjének. Már első látogatáskor rabul ejtett az ingatlan és ez végig így..

Budapesti penthouse lakás

A lakás tulajdonosa még 2019-ben keresett meg, amikor elkezdték építeni a házat. Sok minden késleltette a ház elkészülését, így a lakberendezés is elhúzódott. Idén nyár elején kaptam meg a megbízást a lakás berendezésére. Voltak már meglévő anyagok, színek, ezekhez kellett igazítani a dekoráció és bútorozás további részét. A cél: egy meghitt, elegáns, harmonikus otthon némi..

90m2-es új lakás, anya és kisfia otthona

A felkérés jóval azelőtt érkezett, mint ahogy az épületet elkezdték építeni, Ügyfelem ettől függetlenül bízott meg a feladattal, mely éppen ezért komoly kihívásnak ígérkezett. Az első találkozónk alatt már megszületett a végleges koncepció. Pasztell színek, letisztult formavilág hivalkodás és extravagancia nélküliség. Mindemellett legyen tényleg kényelmes, minden mai igényt kielégítő olyan berendezés, amely igazi otthonként pihenést..

63m2-es lakás felújítása a Bazilika közelében

Az ingatlan eredeti állapota: tipikus belvárosi leválasztott lakás, kényelmetlen elosztással és terekkel. Pici folyósóra néző konyha amiben semminek nem volt helye, használhatatlanul kicsi előszoba labirintusra emlékeztető érzéssel – mindez az utólag kialakított fürdőszoba, ill. mellékhelyiségek miatt. A nappaliból nyílik a hálószoba. Ezen elrendezés mellett nem volt hely a ruháknak, cipőknek, nem volt lehetőség étkezőasztal elhelyezésére,..

90m2 es, azonos alapterületű ingatlanok, kiadásra tervezett berendezéssel

Eredetileg egy lakás tervezésével kereste meg a befektető Koppány Kata lakberendezőt, majd lett belőle kettő lakás. A kérés az volt, hogy mindkettő azonos legyen mind kinézetre, mind anyagi ráfordítás tekintetében – két egyforma lakás, melyek csak színeikben térnek el egymástól. Mivel befektetési céllal lettek vásárolva és kiadásra készülnek, ne legyen sem minőségben, sem látványban eltérés...

Férfi ügyfél igényeire szabva – budapesti panellakás 52m2

A budapesti, 20. kerületi panellakást egy egyedülálló férfi igényei szerint alakítottam át és rendeztem be. A sokszor külföldön dolgozó ügyfél a nagymamától örökölt lakását szerette volna kényelmes, férfias otthonná varázsolni modern stílusban. Eredetileg nappali, hálószoba, gardróbos előszoba, külön kis konyha, pici fürdő és külön parányi mellékhelyiség volt az elrendezés. Az ügyfél kérése volt, hogy ez..
Belvárosi, 120 m2-es belvárosi lakás felújítása célzottan kiadásra

Belvárosi, 120 m2-es belvárosi lakás felújítása célzottan kiadásra

A 120 négyzetméteres lakás eredeti elosztásában egy nagyszoba, két kisebb szoba, konyha, kamra, és egy fürdőszoba volt. A tulajdonosok lakberendezőhöz fordultak, teljes felújításhoz és az egyértelműen kiadásra szánt lakás berendezéséhez kérték szakember – Koppány Kata lakberendező – segítségét. Az elképzelés egy olyan lakótér kialakítása volt, ahol több ember, esetleg kettő külön érkező pár vagy egy..
Kis lakás a XIII. kerületben – 30m2

Kis lakás a XIII. kerületben – 30m2

A megbízó egyedülálló hölgy, aki imád a belváros zsongásában élni. Kicsi, 29.4 négyzetméteres lakása mindössze egy szobából és egy fürdőszobából áll. Nem szeretett volna megválni tőle, ezért lakberendező segítségét kérte, hátha van megoldás és élhetőbbé varázsolható a pici otthon. Az előzetes beszélgetés során felmerült kérések: sok könyv elhelyezése, franciaágy a kényelmes alváshoz és persze ott..

50m2-es, kétszobás otthon felújítása és berendezése egyedülálló hölgy részére – panellakás a 3. kerületben

Budapesten, a 3. kerületben, 10 emeletes panelházban található ez az 50 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes, zöldre néző világos lakás, melynek teljes felújítását és berendezését Koppány Kata lakberendezőre bízta a hölgy tulajdonos. A megbízó egyedül lakik a lakásban, a lánya már elköltözött, külön él. A kisebbik helyiség volt a gyerekszoba, ez most a háló, melyben nagy gardróbszekrény..

55m2-es lakás modern és otthonos berendezése új építésű társasházban

Nem minden munka kezdődik a tervezőasztalnál. Ennél a Budapesten, XIII. kerületben, új építésű társasházban található lakásnál szinte azonnal dönteni kellett az elrendezésről, a tér funkcionális elosztásáról. A lakás összesen 55 m2 alapterületű, előszoba, nappali-konyha egyben, fürdő, hálószoba és egy pici dolgozószoba, ami később kerül berendezésre. Egy délután alatt kellett kitalálni mindennek a helyét, másnapra már..