Kategória


Ház

100m2 két szinten – családi ház Dunakeszin

100m2 két szinten – családi ház Dunakeszin

A Dunakeszin található házban eredetileg egy háromgyermekes család lakott, az új tulajdonos egy negyvenes férfi, így az elrendezés az ő igényeihez lett kialakítva. A kb. 100 négyzetméteres, kétszintes családi ház elosztása: a földszinten nappali, konyha, vendég fürdőszoba, az emeleten hálószoba, fürdőszoba és vendégszoba található. Mivel négyzetméterben nem nagyok a terek, ezért falbontásokra és ajtó áthelyezésekre..

Kétszintes családi ház minimál stílusban

A kétszintes, összesen 160 négyzetméteres családi ház Gyöngyösön található, az ügyfél a lakberendezéssel Koppány Katát bízta meg. A minimál stílusú házat Török Zoltán építész (Csigaterv) tervezte. A belső tereket illetően maximálisan az ügyfél ízlését és igényét követte a lakberendező, a dekorációban a szürke árnyalataira, modern vonalakra, anyagokra helyezve a hangsúlyt. Az ügyfél (50 éves, elvált,..

Modern enteriőr klasszikus bútorokkal – új családi ház berendezése Ürömön

Üröm határában, új területen kialakított telken épült családi ház berendezéséhez kérte lakberendező segítségét a hölgy tulajdonos. Régi vágyát szerette volna megvalósítani: régi házból hozott klasszikus bútorokkal berendezett modern enteriőr… Az első megkeresés pusztán lakberendezési tanácsadás céljából történt. Az ügyfél nem az első otthonát építette fel, ezért úgy gondolta, némi segítséggel simán megbirkózik a feladattal. A..

76 nm-es új építésű családi ház lakberendezése Budapest környékén, kisgyermekes fiatal párnak

Ügyfelem nagy kételyek közepette keresett meg, nem tudta eldönteni, hogy megvásárolja ezt a házat vagy sem – többek között kicsinek találta a nappali-konyha kapcsolatát, ezért a segítségemet kérte. Látogatást tettünk az éppen épülő ház helyszínén, ablakok, ajtók nem voltak, a falak álltak, a tető éppen elkészült. A látogatásom alkalmával azonnal kiderült, némi fal-eltolással tudunk a..

85m2-es kétszintes, új építésű sorház

Minden úgy kezdődött, hogy ügyfelem látott egy tv műsort melyben a tulajdonos kiköltözik az otthonából, majd a részvétele nélkül zajló felújítás után meglepetés ajándékként kapja vissza megújult lakását. Ettől az ötlettől vezérelve keresett meg engem. A hölgy igen elfoglalt üzletasszony, munkája mellett sem ideje, sem türelme nem lenne, hogy berendezze élete lakását. Részletesen egyeztettük, kik..

90 nm-es kertvárosi ház

Az új építésű Budapest környéki kertvárosi családi ház berendezésével egy összeköltöző fiatal pár bízott meg. Mindkettőjüknek volt már saját lakása korábban, eljött a közös élet megteremtésének első komoly állomása és némi keresgélés, álmatlan éjszakák után megtalálták a házat, amit el tudtak képzelni otthonukként. A szerkezetkész ház megvásárlása után a következő kihívást a belső terek otthonos,..